Request for Quotations
Domov / Správy / Ako si nasadiť umelé mihalnice, aby ste vyzerali lepšie? Nasleduj ma

Ako si nasadiť umelé mihalnice, aby ste vyzerali lepšie? Nasleduj ma

Učte sa so mnou! Podelím sa s vami o svoje schopnosti lepiť umelé mihalnice a poviem vám, ako nalepiť umelé mihalnice, aby to vyzeralo lepšie:

1. Skontrolujte dĺžku umelých mihalníc
Pri používaní umelých mihalníc najprv pomocou pinzety upnite umelé mihalnice a porovnajte ich pri korienkoch mihalníc. Ak sú umelé mihalnice dlhšie ako vaše vlastné oči, musíte ich ostrihať na rovnakú dĺžku ako vaše vlastné oči. Chvost umelých mihalníc by nemal presahovať vaše vlastné mihalnice. , Inak to bude nepríjemné, keď zatvoríte oči.

2. Upevnite si vlastné mihalnice
Pred nasadením umelých mihalníc použite kulmu na mihalnice na natočenie vlastných mihalníc. Je to preto, že naše vlastné mihalnice nie sú také zakrivené. Po aplikácii umelých mihalníc budú umelé mihalnice vyzerať lepšie a prirodzenejšie. Krém môže pomôcť opraviť zakrivenie mihalníc.

3. Nanášanie lepidla na umelé mihalnice
Lepidlo na umelé mihalnice slúži na fixáciu na naše mihalnice. Najprv je koreň umelých mihalníc otočený nahor a potom sa lepidlo opatrne vytlačí na umelé mihalnice. Pri nanášaní lepidla na riasy by sa malo nanášať od stredu do oboch strán. , Takže na vnútornej a vonkajšej časti očí bude viac lepidla.

4. Umelé mihalnice prvýkrát

Po nalepení falošného mihalnice sú napoly suché, pomocou pinzety vyberte stred mihalníc a potom pristúpte ku koreňu skutočných mihalníc priamo nad vašimi skutočnými mihalnicami. Zarovnajte stred umelých mihalníc so stredom skutočných mihalníc. Dávajte pozor, aby sa nalepené korienky nedotýkali skutočných mihalníc.

umelé mihalnice


5. Umelé mihalnice sú finalizované

Po nasadeníumelých mihalníc držte ho prstami, aby ste upravili zakrivenie skôr, než lepidlo úplne zaschne, a držte ho vo výške, s ktorou ste spokojní po dobu 30 sekúnd, aby sa výška mihalníc zafixovala.

: Meteor lashes

0.173526s